1.3.2015

Loppuviikko

Torstaina jouduimme Raakelin kanssa osastolle, jonka hommiin kuuluu yleensä vain kalaämpäreiden ja ikkunoiden pesua. Nyt oli kuitenkin eri ihminen vetovastuussa, joten pääsimme seuraamaan merileijonien koulutushetkeä. Täällä on neljä merileijonaa ja kaikkia koulutetetaan sekä erikseen että yhdessä. Pääasiassa opetetut asiat liittyvät lääkintätoimenpiteisiin, joista on tehty hauskoja temppuja. Lisäksi merileijonille on opetettu vilkutus- ja hyppytemppuja yleisön viihdykkeeksi. Niitä näkee merileijonanäytöksessä, joka on kerran tai kaksi päivässä, ja jossa kerrotaan merileijonista ja niiden hoitamisesta. Iltapäivällä pääsimme syöttämään pingviinejä :)
Perjantaina kävin taas ruokkimassa pikkupandat ja saukot ja veimme lumileopardeille pahvilaatikoita, joissa sisällä oli hajuna yrttejä.
Perunpingviinit
Lumileopardit

Pikkupandat saivat bambua
Merileijona koskettaa hoitajan kämmenselkää ja toinen käsi demonstroi tutkimuslaitetta

Merileijona pysyy paikoillaan tutkittavana kunnes saa vapautuksen





                                                                   Tässä harjoitellaan röntgenlaitteen alla makaamista



Eilen illalla olimme taas kaupungilla kävelemässä ja kävimme leffassa katsomassa Mortdecai, joka oli ihan hauska :)
Tänään kävimme läheisen majatalon ravintolassa syömässä friteerattuja herkkusieniä ja jälkkäriksi omenapiirakkaa ja Raakel otti vadelma creme bruleen. Sitten istuskelimme siellä vielä jonkun tunnin jutellen kun ulkona satoi.

2 kommenttia:

  1. en tiiä kui tällanen random juttu mielee mut on varmaa tosi chillii ku tuol voi vaa vetää kumisaappaat ja kurahousut jalkaan, laittaa hiukset ponnarille ja olla ihmisten ilmoilla ihan ilman miettimättä mitä muut ajattelee :D onksiel leffateatteri lähellä?

    http://sancanis.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyl mä odotan kotiin pääsyy et saa taas laittautuu ihmisen näköseks :D välil on ollu vähän nolo olo bussis likasil vaatteil ja saappail...
      Leffateatteri oli ihan tos keskustas puolen tunnin kävelymatkan pääs.

      Poista

Kommentoi!